Gescheiden ouders2017-09-25T17:19:18+00:00

Trainingen voor:

GESCHEIDEN OUDERS

Uit de wind of uit de knoop?

Kind uit de Wind

Je volgt samen met anderen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden, 5 x een bijeenkomst van 2 uur.  Wij geven informatie over scheiding en kinderen en geven vooral veel praktische tips en handvatten op het gebied van communicatie. Je hoeft niet samen met je ex-partner te komen. Ook alleen ben je van harte welkom.

Kind uit de Knoop

Dit is een combinatie van groepstrainingen en individuele begeleiding van ouders waarbij de uitvoering van het ouderschapsplan niet naar tevredenheid blijkt te werken , Je volgt 5 x een bijeenkomst van 3 uur. Je hoeft niet samen met je ex-partner te komen. Ook alleen ben je van harte welkom.

Trainingen voor:

Kind uit de wind

LEES MEER

Trainingen voor:

Kind uit de knoop

LEES MEER

Joyce Korver

30 jaar advocaat en sinds 1993 vFAS-mediator en MfN registermediator (DNV-gecertificeerd) Zij begeleidt partners in crisis in het traject Scheiden of Blijven? en als scheidingsmediator. Zij is forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker bij rechtbank en gerechtshof en trainer Kinderen uit de Knel. Daarnaast is zij arbeidsmediator en coach Repairing Balance.

korvermediation.nl

Shirley Fehr

Zeer ruime ervaring met kinderen op het snijvlak van recht en hulpverlening. Jurist, mediator en dramatherapeut. werkzaam als regiomanager in de jeugdhulpverlening. Trainer kinderen uit de Knel en coach.

intercollegiaal.nl

Contact opnemen?